Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ المیرا بابایی: روز گذشته خبر بازگشت متهم فراری پرونده دکل نفتی گمشده منتشر شد. از این فرد با نام مستعار «میم.نون» یاد شد و خبر دیگری از این فرد و نقش او در این پرونده منتشر نشد. یک منبع آگاه به رویداد۲۴ خبر داده که «نون.میم» یکی از متهمان پرونده دکل گمشده نفتی به تازگی در ایران دستگیر شده، خواهرزاده یکی از متهمان این پرونده بود که اتفاقا پیش از این در شرکت تاسیسات دریایی مسئولیت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این منبع آگاه همچنین گفته است که این مقام مسئول در شرکت تاسیسات دریایی پول‌های خرید دکل نفتی را به حساب خواهرزاده خود یعنی همان «نون.میم» واریز کرده و در زمان مناسب او را فراری داده است و در حال حاضر هم رد و نشانی از این مدیر سابق نیست.   آنگونه که این منبع آگاه خبر داده است، نام «نون.میم» به غیر از پرونده دکل نفتی در سایر معاملات هم وجود داشته که هنوز جزئیات سایر پرونده‌ها رسانه‌ای نشده است.   او همچنین گفته است «نون. میم» خانم است که سال ۹۲ متواری شده و چند روز پیش دستگیر شده است.   اطلاعات به دست آمده توسط خبرنگار رویداد۲۴ نشان می‌دهد مقام مسئول سابق در شرکت تاسیسات دریایی که یکی از متهمان پرونده دکل نفتی است و معلوم نیست کجاست و چه می‌کند، برای اینکه رد و نشانی از خود به جای نگذارد، تمام پول خرید دکل را به نام خواهرزاده خود می‌کند و قبل از آنکه سر و صداها بلند شود، او را به یکی از کشورهای اروپایی فراری می‌دهد تا به زعم خودش آب از آسیاب بیفتد، اما اوضاع خیلی هم بر وفق مراد این خانواده نچرخید و پس از گذشت ۵ سال، اقامت «نون. میم» در کشور میزبان به اتهام پولشویی با مشکل مواجه می‌شود و چاره‌ای جز بازگشت برایش نمی‌ماند.   اکنون با بازگشت «نون.میم» امید بازگشت میلیون‌ها دلار به حساب وزارت نفت زنده شده است و از سوی دیگر با دستگیری این متهم می‌توان سرنخ‌های جدیدی از وضعیت مقام مسئول سابق در شرکت تاسیسات دریایی به دست آورد.   متهمان چه کسانی بودند؟   این پرونده از ابتدا ۶ متهم داشت که تا قبل از بازگشت «نون.میم» فقط سه نفرشان در ایران بودند و بازداشت شدند، البته برخی خبر‌ها حاکی از آن بود که یکی از آن سه نفر دوسال گذشته آزاد شدند. از پسر عطاءالله مهاجرانی وزیر پیشین ارشاد در این پرونده نام برده شده که در جایگاه دلال در فرآیند معاملات نقش داشته است، البته این موضوع بعد‌ها توسط مجلس و وزیرنفت تکذیب شد و حکم تبرئه او آمد.
متهمان دیگری نیز در این پرونده دست داشتند که هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند از آن میان «رضا مصطفوی طباطبایی» که اکنون در لندن است و  فردی به نام «عمر» متهم دیگر که گفته شده هماکنون در قطر زندگی می‌کند.     به گزارش رویداد۲۴ پیش از این هدایت الله خادمی عضو کمسیون انرژی مجلس در توضیح بخشی از پرونده دکل نفتی خبر داده بود که زمانی که بحث دکل‌ها پیش آمد، تیم آن‌ها متشکل از چند نفر بودند؛ رضا مصطفوی طباطبایی و مراد شیرانی و ... بعد‌ها فرزند آقای مهاجرانی به آن‌ها نزدیک شد که صحبت از میلیون‌ها دلار در چند سال پیش بود و شبکه فروش گسترده و وجود واسطه‌ها دراین میان بحث حائز اهمیتی بود که وزارت اطلاعات گزارش ۶۰ صفحه‌ای در مورد آن داد.
او به رویداد۲۴  گفته بود زمانی که در حفاری شمال بودم (سال ۹۰) پسر مهاجرانی را برای گرفتن طلب به عنوان نماینده چند شرکت ازجمله شرکت سپنتا (شرکت شیرانی) به دفتر من فرستادند. من برای احراز هویت او سند خواستم و او تلفن مصطفوی را گرفت و روی بلندگو قرار داد و این موضوع را تایید کرد. دکل دست دوم را از یک فرد در خلیج مکزیک با قیمت ۸۰ میلیون دلار خریده بودند و حدود ۱۲ میلیون دلار بیعانه به آن فرد دادند. قرار شد مقداری تغییرات در دکل بدهند و پس از اتمام آن مابقی پول را بدهند که مابقی آن داده نشد. آن‌ها کل پول را گرفتند و بابت دکل‌ها پرداخت نکردند. آن فرد خارجی از این مسئله شاکی بود که یا پولتان را پس بگیرید یا مابقی پول را بدهید که هیچ کدام این دو حالت پیش نیامد.
خادمی همچنین درباره این پرونده توضیح داده بود که وقتی متخلفان را گرفتند مصطفوی دبی بود. به او خبر دادند و همان شب به اروپا فرار کرد همان شب به بی بی سی آمد و منکر همه چیز شد و مدعی شد که من یک دلال بودم و ۳ میلیون دلار بیشتر گیرم نیامده است. علیرضا نوری‌زاده هم نقش سخنگوی آن‌ها را بازی می‌کرد و علیه منتقدان برنامه می‌ساخت. پسر مهاجرانی بعد‌ها گفت من است با او ارتباطی ندارم درحالیکه چندماه پیش دفتر من بود و با او تماس گرفته بود برای پول. بعد از آن پسر مهاجرانی پیام او را برای من فورواد کرد که من صحبت شما را انتقال دادم. آخر هم گفتند علیرضا نوری‌زاده برای همین موضوع مبلغ ۲۰ هزار دلار گرفته بود.   ماجرای پر حاشیه دکل نفتی فورچونا از سال ۹۲ تاکنون ذهن بسیاری از فعالان این حوزه و مردم را به خود مشغول کرده است و بی نتیجه ماندن این پرونده موضوع مهمی است که حساسیت آن را نیز دو چندان می کند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دکل گمشده نفتی علیرضا نوری زاده شرکت تاسیسات دریایی اختلاس فساد رانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در پی انتشار خبری مبنی بر اعلام ساکنان محله سلطان‌منش به ویژه خیابان‌های پشت انبار هلالی منطقه هفت شهرداری اهواز در خصوص نشتی و سرایت بنزین به آب‌های جاری خیابان، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز جمعه شب بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: در بارندگی شدید اخیر به علت ارتباط کانال‌های فاضلاب ایستگاه آتش‌نشانی پشت جایگاه با زمین نسبتا آلوده باند مخازن جایگاه، آلودگی‌هایی در فاضلاب ایستگاه و خیابان مجاور جایگاه ایجاد شد.

در ادامه آمده است: طرح کهاب (جمع آوری بخارات فرآورده نفتی) و تغییر سیستم لوله‌کشی تخلیه قدیمی در این جایگاه به منظور جلوگیری از این مشکل در حال اجرا است.

این بیانیه می‌افزاید: مشکل در حال رفع است و ضمن رعایت اصول ایمنی از آلودگی زیست محیطی کاسته خواهد شد.

بر اساس این گزارش بارش باران از روز سه‌شنبه در استان خوزستان آغاز شده و همچنان بر شدت این بارش‌ها افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • پشت پرده ماجرای مفقود شدن یسنا دختر گمشده
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • پشت پرده ماجرای یسنا دختر گمشده
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​